Ik heb altijd al een passie gehad voor gastvrijheid, koken en lekker eten. Heerlijk om uren in de keuken te staan als vrienden komen eten, maar ook een sport om soms snel iets heel lekkers op tafel te kunnen zetten, als ik weinig tijd heb.

Van dingen regelen, organiseren en mensen met elkaar verbinden wordt ik heel erg blij, dus mijn opleiding op de Hogere Hotelschool den Haag was dan ook een logische stap. Toch ben ik via een baan als accountmanager bij Spadel, evenementenorganisator bij een evenementenbureau tot uiteindelijk aan een carrière als HR manager beland.

Toen ik in 2002 met mijn man naar het buitenland vertrok en mijn carrière hierdoor stil kwam te liggen, was dat een moment om mijn passie voor het koken en organiseren weer op te pakken. Ik heb veel vrijwilligerswerk gedaan, startte een eigen bedrijf dat Italiaanse tassen importeerde naar de US en verkocht in winkels in diverse staten. Qua eten schakelde volledig om naar biologisch en ging inkopen doen bij de boer of de lokale farmersmarket. Het ene na het andere farm to table restaurant werd geopend en het was geweldig om dat te zien en uit te proberen.


"the best way to find yourself is to loose yourself in the service of others." - Ghandi


Na 13 jaar verhuisden we terug naar Nederland en begon de zoektocht om mijn drive en passie hier verder invulling te geven.

Via een vriendin kwam ik terecht bij zorgboerderij en tuinderij de Es in Haaren, wat voelde als een warm bad. Heerlijk om hier tijd te mogen doorbrengen. Ik ben begonnen om het jaarlijkse Food Festival (www.tuindees.nl/food-festival-de-es) verder op te zetten en uit te breiden. Mijn organisatieskills en liefde voor goed en gezond eten kon ik hierin kwijt en gaandeweg begon ik mijn ideeën vorm te geven.

Er zijn zoveel mooie boerenbedrijven die met veel passie en hard werken mooie producten voor ons te produceren. Met Green Pearl Events breng ik mensen graag hiermee in contact om zelf deze passie te ervaren. Daarnaast krijg ik energie van mensen verbinden, het werken als Gastvrouw bij ROOTS inspiratielocatie en het ondersteunen van mensen en bedrijven met diverse activiteiten.