Green Pearl Events                               06-31270073

Over mij

 

organisator - dol op koken - oog voor gastvrijheid - wijnliefhebber - verbinder - aandacht voor duurzaamheid - biologisch - perfectionist - gastvrouw - hart voor de natuur - foodie - behulpzaam – wereldvrouw 

 

Opnieuw starten, een nieuw netwerk opbouwen en mensen met elkaar verbinden is een thema dat als een rode draad door mijn carrière loopt. Gestart op de hogere hotelschool, hierna gewerkt als eventmanager en HR manager en in 2002 met mijn man mee naar het buitenland vertrokken. Daar veel nieuwe ervaringen opgedaan, veel vrijwilligerswerk en een eigen bedrijf opgezet.

 

Na 14 jaar weer terug naar NL en als vrijwilliger op Tuin de Es in Haaren gestart. 

Het verder uitbreiden en opzetten van het biologische food festival voor deze zorgtuinderij was een geweldige uitdaging. Vanuit daar ben ik begonnen met de start van Green Pearl Events.

 

Tijdens Corona, waarin er natuurlijk geen evenementen mogelijk waren, ben ik gaan reflecteren, rondkijken en heb ik diverse cursussen en workshops gedaan en me veel gaan verdiepen in LinkedIn. Waar liggen mijn krachten, waar ben ik goed in en waar krijg ik nou eigenlijk energie van?  Het antwoord op deze vraag kwam al snel: ik krijg energie van het helpen, verbinden en ondersteunen van andere mensen en (startende) ondernemers! 

Ik ben alle dingen waar ik energie van krijg en waar ik goed in ben gaan combineren in een mooi pakket van zaken waarbij ik ondernemers kan helpen om slim gebruik te maken van LinkedIn, effectief te netwerken vanuit je hart. En natuurlijk het organiseren van netwerkwandelingen en (netwerk)events!

 

Voor meer informatie over mij en mijn andere bezigheden, kijk op http://swizzl.nl